1 kg kycklingfiléer
Salt/vitpeppar
Salt/vitpeppar
3 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche, 34%
2,5 msk kycklingfond, konc
1 tsk sambal oelek
1,5 msk soya
2 pressade vitlöksklyftor
1,5 msk soya
2 pressade vitlöksklyftor
Gör så här:
Lägg kycklingfiléerna i ugnsfast form. Salta/peppra.
(använd färska eller upptinade kycklingfiléer)
(använd färska eller upptinade kycklingfiléer)
Blanda samman samtliga övriga ingredienser.
(smaka av såsen med salt/peppar om så önskas)
(smaka av såsen med salt/peppar om så önskas)
Häll såsen över kycklingen
Tillaga mitt i ugnen i 175° i ca 1,5 timme
(gör ett snitt i största filén efter ca 1 timme och 15 min för att kolla om de
behöver längre tid i ugnen, tiden varierar efter tjockleken på filéerna)
behöver längre tid i ugnen, tiden varierar efter tjockleken på filéerna)
Servera med tex. kokt ris och sallad
______________________________________
______________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Ser fantastiskt gott ut
SvaraRaderaSupergott och så enkelt :D
Radera