tisdag 5 november 2013

Hallprojektet


Då var det nya elementet i hallen på plats. Skönt!! Termostaten fick vi montera framåt för precis bredvid elementet ska vi platsbygga en garderob som behöver så mycket utrymme som det bara går att få. Garderoben kommer att ha skjutdörrar. Dörren kommer då inte att slängas upp mot termostaten och vår lilla hall kommer heller inte att kännas lika trång. Det gäller att pussla och fixa när man planerar trånga utrymmen och det gillar jag - problemlösare!

Brödet i förra inlägget gräddade jag till barnen innan de gick till skolan igår. Nybakat klockan 07.00 en måndag - det är vad jag kallar vardagslyx!

9 kommentarer:

 1. God morgon !
  Härligt jobbat!
  Gott med nybakt...små saker är lyx :)
  Och det behpvrr inte kosta så mycket ån tid ;)
  Eller hur ?
  Kul med hall projektet. ska bli kul att följa :)
  Nu ska jag väcka mina små....troll . nya rutiner för oss .jag har börjat jobba på dag
  Tid istället . ska testa.
  Deltid med cissa kvällar ich helg tjänstgöring så vi hinner ändå få vara hemma.
  Pyssla och hinna med barnen

  ha en god tisdag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä nybakat behöver ju egentligen inte kostar så mycket mer än lite tid, och tiden kan man ju få ner genom att kalljäsa :D Det sköter ju liksom som själv under natten.

   Lycka till med dina nya tider, kram!

   Radera
 2. God Morgon!
  Ja, det gäller att tänka till när man gör om! Just nu har vi inget projekt på gång om vi inte ska räkna in att vi nu är i vår lilla lägenhet i stan och tagit ner innerdörrar som nog stått på vinden i 50 år! De kräver vissa
  åtgärder helt klart! Skulle gärna ta en nybakad fralla till frukosten! Den bästa lyxen är nog vardagslyxen!
  Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad roligt att dörrarna finns kvar :) Det är ju verkligen drömmen att kunna återanvända gamla originaldetaljer. Kan tänka mig att de behöver en liten uppfräschning efterv alla år men det kommer säkert att bli jättefint när det är klart.

   Kram!

   Radera
 3. Nybakat på morgonen=vardagslyx!! jag har precis avnjutit nybakade frallor, pålägg, juice, yoghurt, musli kaffe...ja det tillhör förståss INTE vanligheterna men vi firar födelsedag idag, så det var flagga på bordet också:)
  Vilket vackert element, härligt att ni behåller de gamla (jag antar att det är så) och kopparröret, så vackert!!! skönt att slippa de fula plaströren som dom brukar dra på.
  Hoppas att Du får en riktigt fin dag!!
  hälsningar lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken bra start på dagen med födelsedag och allt :D

   Elementet är nytt fast i gammal stil, håller med om att kopparröret är riktigt vackert men i vår kritvita hall (tak, golv och väggpanelen är vitmålad, allt för att göra den lilla hallen lite större, för ögat i alla fall) så tänkte jag måla kopparröret vitt. Bra mycket snyggare än plastöverdaget precis som du skrev.

   Kanske kan klämma in någon koppardetalj någon annanstans istället för koppar är ju riktigt, riktigt snyggt. Älskar tex kopparlampan - Kvist Pendel, http://www.svenssons.se/mobler/1037-taklampor/1669-kvist_pendel/4370-6_armar_koppar.aspx
   Den önskar jag mig i julklapp :D

   Radera
 4. Spännande med hallprojektet!!! Ha en bra dag, här öser regnet ner. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här ser det lite blött ut när jag kikar ut genom fönstret så det har nog regnat inatt, nu regnar det inte, det är bara grått och trist...

   Ha en bra dag trots ösregn, kram!

   Radera
 5. Det gäller att se möjligheterna när man skall genomföra projekt hemmavid. Brukar i slutändan handla om just problemlösning :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera