fredag 24 januari 2014

Bananmuffins nu igen!!

Bananmuffins - Världens mest lättbakade muffins om ni frågar mig!

Tack till er som lämnade en kommentarer till mig i förra inlägget. Det känns verkligen jätteskönt att få läsa om era erfarenheter och vilka tankar ni har om förskolan och förskolestarten. I "verkliga livet" har jag ingen runt mig som jag kan bolla dessa tankar med. Min man säger att vad vi än bestämmer oss för så blir det säkert bra..., ok, ger ju mig ännu mer dåligt samvete om vi beslutar att tacka ja till förskoleplatsen..., då var det ju mitt beslut som avgjorde hur det skulle bli. Andra nära och kära tycker att det är en fråga som de inte vill påverka mig i, men jag vill ju bli påverkad, jag vill höra argument för och emot. Hur som helst ska lappen till förskolan vara inlämnad på måndag, så nu har vi helgen på oss att bestämma hur det ska bli.

Idag bakade jag och Ludwig bananmuffins av lite prickiga bananer som vi hade liggandes här hemma, alltid lika gott och väldigt lätta att baka. Recptet hittar ni HÄR.

1 kommentar:

 1. Underbara bildet och bananmuffins är ju bara så gott!
  Beträffande din vånda, så finns ju alltid möjligheten att backa om man känner att det inte är bra under inskolningen. En bra förskola och lagom långa dagar där, så brukar det fungera utmärkt.
  Det finns många som inte har möjligheten att välja och inte ska de mammorna behöva gå omkring med skuldkänslor.
  Lycka till med ditt beslut!
  Kram M.E

  SvaraRadera