måndag 17 februari 2014

Kategoriserar recept


Inget nytt recept på gång ännu. Men i bloggen arbetas det mer än någnsin, jag håller på att kategorisera alla recepten med en liten bild framför varje recept. Tanken är att man först ska gå in på huvudkategorin tex. choklad, väl därinne kommer sedan bilder på olika chokladrecept upp med en länk till respektive recept. Detta är för att det ska bli lättare för både mig och er läsare att hitta i bloggen. Men det är verkligen inte det lättaste, blogger lever sitt eget liv och att styra bilder/bildtexter kan ibland ta en faslig tid. Och när jag sedan kollar på bloggen i mobilen så kan det skilja sig från hur bloggen ser ut i datorn. suck! Allt strul tar så mycket onödig tid.
Men jag hoppas att få ordning på det så småningom. För jag tror verkligen att det kommer att bli riktigt bra när det är klart.

7 kommentarer:

 1. Jag slinker gärna in på chokladrecept ;-) Förstår att det är mycket jobb, själv har jag knappt tid att få ordning på mina recept som skall klistras in...
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Blir nog bra när det blir klart :-)) Ohhh din cheesecake med apelsintryffel måste jag testa, ser grymt god ut!! Ha en fin kväll! Kram Paula

  SvaraRadera
 3. Duktiga du! Tack för att du servar med så fina recept! Nyss hittade jag ett på hemgjord chokladpudding som jag blev så sugen på att göra. Är det rent majsmjöl som du menar när du skriver majsena? Det finns ju någon slags redningar som heter Maizena som inte innehåller majsmjöl. Vilken majsena menas?
  Hoppas på svar.

  SvaraRadera
 4. Tack :)
  Det ska vara maizena majsstärkelse, ska förtydliga det i receptet.

  SvaraRadera
 5. Så kul Madame Edith!
  Du ska veta att dina bilder och recept är ett stort inspiration för oss alla.
  Vilken fin bild på dig också!
  Ha en fin vecka med dina!

  Kramen

  SvaraRadera
 6. Till er som väntar på nästa inlägg, jag planerar att hinna med ett nytt recept till helgen. Vi ses då!

  SvaraRadera