I detta julgodis har jag satt ihop två av mina favoritsmaker - Gott till kaffet
Tryffel
200 g marabou apelsinkrokant, se bild
1 dl vispgrädde
1 msk honung
25 g smör
_________________________
_________________________
Doppas i 100 g mörk choklad
Gör så här:
Bryt apelsinchoklad i bitar
Smält ihop alla ingredienser över vattenbad
Rör blandningen slät. Ställ i rumstemperatur 30 min.
Rör om. Ställ i kylen i 3 timmar, eller längre, tex under natten.
Bryt mörk choklad i bitar. Smält över vattenbad
Forma tryffeln till kulor. Doppa dem i chokladen
(använd tex. två gafflar, dekorera ev. med en strösselkula)
Lägg i formar eller låt stelna på bakpapper
Förvara i kylen
Förvara i kylen
_________________________________
________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
För fler goda recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
För fler goda recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
tolle bilder, danke für die inspirationen und einen schönen mittwoch wünscht angie
SvaraRadera♥ ♥ ♥
Radera