tisdag 6 januari 2015

Jullovet lider mot sitt slut

Imorgon är det sista dagen på jullovet och det tycker barnen att vi ska fira eller rättare sagt sörja med något gott fika. Okej det blir fika imorgon men efter det får det bli andra bullar när vardagen är här igen. Under januari månad tänker jag satsa lite mer på nyttiga recept och lite mindre på söta recept. Vi kommer absolut inte hålla på med några slags förbud här hemma, förbud får i mitt fall effekten att jag bara blir mer sugen på sött och skräpmat. Och tillslut bryter jag förbudet och käkar i kapp det jag missade under förbudstiden. Visst är det knäppt men sådan är jag. 
Fikat vi ska göra imorgon är en gammal klassiker som säkert många av er redan har ett recept på. Att jag nu ska skriva in det här på bloggen känns bra så att mina barn kan använda det i framtiden när de kanske vill bjuda lilla mamma och pappa på fika. Hoppas jag på i alla fall. 
Jo men så klart är det våfflor vi ska göra, receptet kommer imorgon.

4 kommentarer:

 1. Jullovet lider mot sitt slut, även här !

  Måste tacka dig för att alla goda recept som jag har hämtat från dig den senaste tiden, både bak och mat..

  Du är super ! Nu är mat listan klar för denna vecka med tre recept från dig.. ( provsmakade kyckling paj igår redan som vi skall ha på fredag = mums )

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Så kul att du berättar att du testat mina recept det ger mig verkligen ny energi och lust till att utveckla bloggen vidare :D KRAM

   Radera
 2. Ha ha :-) Ja, det är likadant med mig. Jag klarar inte heller förbud, inte när det gäller godsaker och mat! Inte nå länge iaf!

  SvaraRadera