fredag 20 februari 2015

Familjen annorlunda köper lösgodis

Nu ska det bakas fredagsmys. Kom ni ihåg när jag skrev om mina tankar om lösgodis. (läs här >>) Inte blev det bättre när jag såg familjen annorlunda igår. Världens sötaste lille kille provsmakade godis direkt ur godisbehållarna i butiken. Smaskigt så klart. Säkert inte lika kul för lillkillens mamma när allt detta hände medan ett kamerateam står och filmar. Jag skulle fått panik. Att ha ett kamerateam svansandes efter mig är absolut inte min grej. Jag föredrar att göra saker och ting så smidigt som möjligt och det tillåts ju knappast de familjer som är med i programmet. Men jag älskar verkligen familjen annorlunda. Så härliga och mysiga familjer som bjuder på sig själva. Jag är helt övertygad om att programmet har motbevisat många av de fördomar som finns om stora barnfamiljer och det tycker jag är det bästa av allt. En stor barnfamilj är ju faktiskt inte så speciellt annorlunda, bara lite större.
Ingredienserna på bilden ska jag använda till vårat fredagsmys. Jag skrev "baka" när jag började skriva detta inlägget men det jag ska göra är så enkelt att man knappt kan kalla det baka. Ni ska snart få se vad det blev. Länk till receptet läggs även upp på Madame Ediths facebooksida så fort inlägget är klart.
Nu finns receptet på daimglasstårta HÄR >>

5 kommentarer:

 1. Jag håller med dig Edith! Det är äckligt när små snoriga barn, hur söta deras föräldrar än tycker att de är, gräver runt med smutsiga händer och provsmakar bland godiset. Ja inte bara barn förresten. Usch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det! Och visst är det som du skriver även vuxna som pillar i godiset. Senast förra veckan såg jag en man stå och plocka allt sitt lösgodis med händerna. Jag är inte den som går och viskar och tittar utan jag går fram. Jag frågade mannen varför han inte använde sked? Han hittade ingen fick jag som svar. Han fick en av mig, jag var kund i butiken.

   Radera
  2. Ja man undrar verkligen hur en del människor är funtade. Häromdan såg jag en karl som stod och plockade ut de största räkorna en och en med händerna i en sådan där box där man kan köpa i lösvikt. Trodde inte mina ögon! När jag hämtat andan sade jag vad jag tyckte om hans beteende. Då blängde han så ilsket på mig så jag var rädd att jag skulle få mig en smocka. Trevlig helg Edith önskar Agneta (skrev förra inlägget som anonym)

   Radera
 2. Usch ja, det där godiset finns det nog mycket baciller i... Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera