lördag 11 april 2015

Kaninmys denna härliga vårdag

Har jag presenterat våra två kaniner för er? Det här är Kid (till vänster) och Ronja (till höger) Sötnötarna har idag varit ute och solat sig och grävt och bökat runt lite i landen. Och ätit gräs med så klart. Våra kaniner bor ute året runt. På grund av att en av våra tjejer är allergisk mot kaniner så har vi valt att göra så och det funkar jättebra. Håller man bara kaninerna ute hela tiden så anpassar sig deras päls efter årstiderna. Tar man däremot in kaninerna på vintern så fäller de vinterpälsen och då kan de inte flytta ut förren till våren igen. Annars fryser de ihjäl.
Nu ska jag ut och fortsätta gosa med kaninerna och passa på att sola lite samtigt. Hoppas att ni får en lika fin vårdag idag som jag har.

2 kommentarer:

  1. Åh vilka bedårande bilder! Får mig att minnas mitt "sladdbarn" som dottern fick som 10-åring. Fick och fick förresten. Kaninen kom till oss från ingenstans. Bodde helt enkelt på vår uteplats när vi kom hem från semestern. Hon fick flytta in i köket och där hade hon en öppen bur dit hon sökte sig när hon ville sova, annars skuttade hon omkring i hela huset utan att någonsin bita sönder någonting! Och hon var rumsren! Såg ut som en stor hare med vita tassar. Fortfarande pratar vi om henne fast det har gått 20 år sen hon somnade in för alltid. RIP Nina!

    SvaraRadera
  2. Men åh vad mysigt ♥ ♥ ♥ det hade varit roligt att ha kaninerna inne, vad kul att höra att det funkade så bra :) Måste blivit ännu starkare band mellan er när ni hade henne så nära. Kram!

    SvaraRadera