onsdag 8 april 2015

Mutti är min favorit

Mutti tomatprodukter är goda! Jag och mina påsklovslediga tjejer har idag gjort pizzabullar, som bas i tomtsåsen använde vi krossade tomater från märket Mutti som ni ser på bilden. Det här är den absolut bästa och mest smakrika sorten av de krossade tomaterna som jag har testat. Jag är osäker på hur utbudet ser ut i alla butiker, själv har jag köpt Muttis krossade tomater i trepack på Willys och City Gross men säkert finns de att få tag på i fler butiker. Om inte så kan ni ju alltid fråga, med tillräkligt stor efterfrågan brukar butikerna ta hem det kunderna vill ha. Det har vi alltid gjort i de butiker jag arbetat i. Alla handlare vill ju ha nöjda kunder :)
Så ett tips från mig till er, lägg några kronor extra på en tomatkross av god kvalité, det lönar sig. Mer smak för pengarna helt enkelt.

3 kommentarer:

 1. Då får jag testa "Mutti". Sambon kom med dessa i måndags i CC-butiken men jag bara nä det där ser inte gott ut ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska göra. Den är röd och fin i färgen och har verkligen mycket smak. En del lågprisvarianter jag testat har innehållit bitar där själva tomatplantspinnen suttit, svårt att förklara vad jag menar men det är inte den finaste biten på tomten. Många gånger har bitarna varit mer gula än röda och smaken varit lite mindre tycker jag.

   Radera
 2. Tack för tipset- provat den idag till köttfärssås blir fler säkert fler gånger.
  Kram Barbro

  SvaraRadera