lördag 25 april 2015

Nu är jag förbannad!

Jag tycker verkligen inte om att hålla denna tonen här på bloggen MEN efter att ha googlat ikväll har jag hittat en sida från Malaysia som satt ihop en alldeles egen blogg med samtliga inlägg stulna från mig. Både bilder och recept. Bloggen innehåller inget annat än inlägg från min blogg och det finns ingen som helst information om källan till alla blogginläggen. Jag har nu lämnat en kommentar där jag kräver att samtliga inlägg tas bort och hjälper inte detta så överväger jag polisanmälan. Japp, jag är förbannad!
Det är just den här typen av avkopiering som retat upp mig sista tiden, jag är verkligen ledsen om någon av er bloggvänner känt er anklagade av det jag skrivit. Det gäller troligtvis inte er.

7 kommentarer:

 1. Full förståelse för att du blir förbannad! Helt klart ska du anmäla! Jag antar att dina foton också finns med!
  Hoppas nu att det går att spåra den som gjort det!
  Stå på dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Jag säger samma som Sveriges ÖB sade om ryska u-båtar i Stockholms skärgård men använder inte de orden ;-)

  SvaraRadera
 3. Absolut finns mina bilder med. Hela bloggen innehåller bara text och bilder rakt av från min blogg. Inte ett enda ord kommer från den som ligger bakom bloggen.

  Är det någon som vet hur man kontaktar blogger? Den som stulit mitt material bloggar på en blogg med blogspotadress, jag vill inte skriva ut hela adressen då jag vägrar att driva trafik till den sidan!

  SvaraRadera
 4. Vad fruktansvärt dåligt gjort och så tråkigt för dig! Din blogg är ju fantastisk och jag förstår att du lägger ner en massa tid på den. Hoppas verkligen det går att göra något åt det.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Det betyder attv du har en framgångsrik blogg

  SvaraRadera