Tillaga kycklingfiléer i ugnen så blir de mycket saftiga och goda
Receptet är ett grundrecept, går att variera med olika kryddor
Recept
Färska eller upptinade kycklingfiléer
Smör/salt/vitpeppar
Gör så här:
Gör så här:
Bryn filéerna runt om i het stekpanna
Salta/peppra
Salta/peppra
Lägg de brynta filéerna i ugnsform
Tillaga klart mitt i ugnen i 200° i ca 20 min.
(Skär ett snitt i tjockaste delen i en filé för att se att kycklingen är klar.
Köttsaften ska vara klar, inte rosa)
(Tips! Smaksätt med buljongtärning - LÄS HÄR >>)
(Tips! Smaksätt med buljongtärning - LÄS HÄR >>)
________________________________________________
Tips!
Tips!
Använd tex. i recept som innehåller grillad kyckling
Eller servera till klyftpotatis >> och bearnisesås
___________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR >>
Fler tips från köket hittar du HÄR >>
___________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR >>
Fler tips från köket hittar du HÄR >>
Mina ekonomitips om mat hittar du HÄR >>
_____________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
_____________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar