Recept
400 g torskfilé
2 dl creme fraiche, 34%
2 dl vispgrädde
1,5 msk fiskfond
1,5 msk fiskfond
1 st pressad vitlöksklyfta
0,5 dl hackad persilja
Salt/vitpeppar
Salt/vitpeppar
Gör så här:
Lägg torsken i liten ugnsform. tex. brödform, se bild!
Salta/peppra.
Salta/peppra.
Rör ihop övriga ingredienser. Häll såsen över torsken.
(salt/peppar efter tycke)
(salt/peppar efter tycke)
Tillaga mitt i ugnen i 200° i 25-30 min
Servera med tex kokt potatis och grönsaker
Eller pressad potatis LÄS HÄR >>
=======================================================
* Få fler enkla recept - Följ Madame Edith på facebook HÄR >>
Instagram @madameedithblogg HÄR >>
=======================================================
* Få fler enkla recept - Följ Madame Edith på facebook HÄR >>
Instagram @madameedithblogg HÄR >>
__________________________________________
_________________________________________________________
Alltid gott med fisk - men tinar du den först eller ?
SvaraRaderaKram och ha en fin fredagskväll önskar Barbro
Använd färsk eller tinad torsk. Lycka till!
Radera