måndag 4 januari 2016

Barnen lagar lax i ugn

Jag har tre hjälpredor i köket idag :D Alla är de lika glada även om det inte ser så ut... Ludwig ville hålla i formen men den var alldeles för varm. Det står lax på menyn idag, vi alla här hemma älskar verkligen lax. Enkelt att laga, nyttigt och gott.
Och som jag skrev igår. På bloggen får bara mina ALLRA BÄSTA recept vara med. Och det här är ett sådant recept. Eftersom det fortfarande är jullov så kommer jag att ägna kvällarna åt att skriva recepet, på dagarna vill jag umgås med barnen. Lovet går så snabbt och då gäller det att passa på att njuta medan det fortfarande pågår. Rätt vad det är så är vi inne i vardagen igen med klockan som ringer på morgonen och en massa saker som måste göras och tider som behöver passas. Visst har jag skrivit det innan? Att jag älskar när barnen är lediga och vi kan styra över dagarna precis som vi själva vill. Frihet. När jag knåpat ihop receptet så dyker det upp här på bloggen, precis när det blir kan jag inte säga men så fort jag kan. Vi ses!

1 kommentar:

  1. Jättefina barn och så bra att du tar med dom i matlagningen. Förstår att det är härligt när barnen är lediga så ni får umgås. Jag har bara ett barn och han är medelålders ;) tiden går fort

    Laxrätten skall jag laga till också för det är den fisk jag tycker bäst om. Bra med lite variation

    Hälsning
    Malin

    SvaraRadera