onsdag 24 februari 2016

Tack till er som lämnat er åsikt

Men varför ser jag så sur ut på alla bilder? Jag är allt annat än sur, jag känner mig så glad när jag ser att det är så många av er som har tagit av er tid för att hjälpa mig. Det är otroligt svårt att veta om ni läsare gillar det sättet som jag skriver recepten på. Det har ju under senaste tiden blivit populärt med steg för steg bilder. Själv tycker jag att det är helt onödigt att visa precis varje steg i ett recept. Jag utgår från att mina läsare vet till exempel hur det ser ut när man smälter smör i en kastrull eller blandar ihop mjöl och bakpulver i en bunke. När det är något moment som jag tycker är svårt att förklara eller vill förtydliga så brukar jag klämma in dem i mina kollage som finns till varje recept. Ibland visar jag även produkter i bilderna, det gör jag för att hjälpa er läsare att i butiken hitta just den där ingrediensen som jag har använt. Jag tänker att det är lättare att veta vad det är jag menar om jag visar med en bild än om jag bara skriver med text. Så är min tanke. Det betyder inte på någotvis att det är ett företag som har bett mig skriva om en produkt. Skulle jag göra ett inlägg tillsammans med ett företag så skulle jag SJÄLVKLART skriva det. Något annat är helt otänkbart för mig. Jag kan lova att relationen med er läsare är tusen gånger viktigare för mig än en kort relation med ett företag som jag gör ett kort samarbete med. Samarbete kan förekomma (när tiden finns till det) och då framgår det tydligt.
På fredag avslutas min undersökning, ni hittar den längst upp i högerspalten. Jag välkomnar fler att lämna sin åsikt. Stort tack!

4 kommentarer:

 1. Du är helt fantastisk, jag har fått massor av inspiration av dig gjort om recepten eftersom jag använder mycket av dina recept på jobbet( förskolan) . Mycket lättlästa recept! Tack!
  Kram Lisbeth aronsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack snälla Lisbeth :D Vad glad jag blir! Hälsa till alla förskolebarnen ♥ KRAM

   Radera
 2. Tycker recepten är lättlästa, mycket gott du visar här inne :) Kram

  SvaraRadera
 3. så har jag planerat helgens middag from fredag kväll till måndag morgon...

  ALLA recept hämtade från dig, det är sååå bra. Ett ställe där jag hittar mycket gott.

  Åter igen TACK

  SvaraRadera