onsdag 9 oktober 2013

En doft av nybakat


Åh vad jag just nu önskar att doften från mitt kök kunde ta vägen genom datorn hem till er!! Här luktar det fantastiskt gott! Jag och min lilla hjälpreda i köket har bakat vitlöksbaguetter, så goda med en härlig seg skorpa och ett saftigt inre med vitlökssmak. Både godare och mycket billigare än det som finns att hitta ute i handeln, jag lovar!

Receptet delar jag självklart med mig av så att ni också kan baka detta fantastiska bröd. 
Ni hittar det i nästa inlägg här på bloggen.

Vi ses snart igen!

15 kommentarer:

  1. Å vad gott det låter är ju bara så gott med vitlöksbaugett ! Ha en skön onsdag fina du .Kram Rita

    SvaraRadera
  2. Mmmmm...jag känner nästan doften;) härligt!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  3. Det ser så gott ut, känner nästan doften av nybakat bröd :)
    Ha en bra dag.
    Annika

    SvaraRadera
  4. Å så gott det ser ut, mums! Och vilken söt liten hand.:)
    Ha en fin dag!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. Åå vitlöksbröd, det var längesen! Känner nästan doften!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Åh baguett som är så gott....har varit ute på en power walk och känner mej lite hungrig....så nu får det nog bli mat snart ;)).....men baguett hinner jag inte baka till middagen, fniss......
    Kram bia

    SvaraRadera
  7. Vitlöksbröd som är så gott :)
    Ha en fin kväll, kram

    SvaraRadera
  8. Ja det är riktigt gott, mums och lilla söta handen....:))) Kram

    SvaraRadera
  9. Det där lät gott! Så söt bild!

    SvaraRadera
  10. Visst är det ljuvligt med doften av nybakat!

    SvaraRadera
  11. Vitlöksbröd, mmmm, så gott, jag ser fram emot receptet!
    Vilken gosig liten hand som sticker fram på bilden, för rart!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  12. Jag känner doften genom datorn! :-) Det finns väl inget som doftar så gott som nybakat bröd!

    Kramar
    Bitte

    SvaraRadera
  13. Eftersom varken jag eller min gubbe gillar vitlök, så hoppar jag över det receptet. Däremot så ska jag göra den där potatiskakan med Philadlephia-ost (fasrt utan vitlök förstås *fniss*). Lät jättemumsigt och passar nog väldigt bra till marinerade och stekta kycklingfileér som jag ska ha i morgon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tror jag kommer bli väldigt bra :) Och vill du baka brödet utan vitlök så kan du ta bara smör i baguetterna, då blir de riktigt saftiga och goda fast utan vitlökssmak då förstås.

      Kram Madame Edith

      Radera
  14. Vilken fantastisk bild!! den berör verkligen!!
    ...och...jo, jag kan känna doften...underbart!!!

    kram lisa

    SvaraRadera