En jättegod och krämig kycklingrätt som kom till efter en kylskåpsrensning
4 port
4 st tinade kycklingfiléer
4 dl creme fraiche 34%
100 g creme bonjour vitlök
1 dl grädde eller vatten
3 dl valfri riven ost
Skivade tomater
Salt/peppar
Dela kycklingfiléerna på mitten och bryn dem i lite smör.
Filéerna ska inte genomstekas utan bara få fin färg på ytan.
Filéerna ska inte genomstekas utan bara få fin färg på ytan.
Salta och peppra efter eget tycke och smak.
Lägg filéerna i en ugnsfast form.
Blanda ihop creme fraiche, creme bonjour, grädden (eller vattnet)
och hälften av osten och häll det över kycklingfiléerna.
och hälften av osten och häll det över kycklingfiléerna.
Toppa rätten med skivade tomater och strö över
resten av den rivna osten.
Grädda mitt i ugnen i 200° i ca 45 min.
(Tiden kan variera beroende storleken på kycklingfiléerna så kolla att de är genomstekta innan servering)
Servera med tex kokt ris och broccoli
_____________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
_____________________________________________________
Fler recept med kyckling hittar du HÄR
________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
Mums...de där får man prova vid tillfälle - ser gott o låter gott.
SvaraRaderaKramiz
Du bjuder alltid på så läckra recept och har jag idétorka med just middagstrecept så är det bara att kika in till dig :) Kram Anna
SvaraRaderaSer så gott ut.
SvaraRaderaDrt är så härligt att du har viljan att inspirera oss.
Gjorde din tacopaj till helgen. Så gott.
Ha en fin fortsättning på veckan. Trevlig helg!
Kram från mig på
www.villabjorkenasbacken.blogspot.com
Gjorde den idag! MUMS va gott!! 5 av 5 stjärnor :)
SvaraRaderaMen vad kul!! :D
Radera