Recept - Fetaostbiffar
Riktigt smakrika och goda biffar som passar bra till tex klyftpotatis (RECEPT HÄR)
Perfekt till fredagsmyset :)
600 g blandfärs
1 ägg
1 dl ströbröd
1 dl mjölk
2 tsk salt
2 krm vitpeppar
3 msk mixad gul lök
2 msk pressad citron
2 msk pressad citron
2 tsk torkad timjan
150 g fetaost
Blanda ströbröd, mjölk, salt, vitpeppar och lök.
Låt svälla i 10 min.
Blanda ägg, pressad citron och timjan med köttfärsen.
Blanda därefter in ströbrödsblandningen.
Dela fetaosten i tärningar och blanda den med färsen.
Forma till 8-10 st biffar.
Stek varje biff ca 6 min/sida.
(Tips! Använd en stor stekspade när du vänder dem eftersom fetaosten lätt kan få dem att spricka)
_________________________________________________________________________________
Fler recept med köttfärs hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
(Tips! Använd en stor stekspade när du vänder dem eftersom fetaosten lätt kan få dem att spricka)
_________________________________________________________________________________
Fler recept med köttfärs hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
I grader vi också biffar med timjan dock i te fetaost i men jag kan tänka mig att det är gott. Kram Anette
SvaraRaderaTimjan är verkligen jättegott i köttfärsbiffar både med och utan fetaost :)
RaderaMen visst är det så otroligt gott med fetaosten i biffarna, det blir riktigt saftigt!
SvaraRadera