torsdag 5 juni 2014

InredningsbilderIdag håller vi på att städa här hemma, så skönt när det är gjort och vi kan ta helg. Dessutom en dag tidigare denna veckan :) Tanken med bloggen är att den ska innehålla mest receptinlägg men även lite inredning så idag kör vi på lite inredningsbilder..
Överst ser ni en bild av köket, det är här jag bakar och lagar alla recepten som jag lägger upp på bloggen. Går man igenom dörröppningen till vänster efter diskbänken så kommer man in till det rummet som jag jobbar med bilderna i..


Det är inte så kul att visa upp ett rörigt skrivbord så istället gick jag upp några steg i trappan och knäppte av en bild på vår fina taklampa. Jag är så galet nöjd med denna lampan, blir på gott humör varje gång jag ser den! Bilden blev kanske inte den bästa, det är ju så svårt att fota en lampa som hänger mitt i ett rum. Men jag gjorde i alla fall ett försök. En produktbild på lampan hittar ni HÄR. (ellos)


Och så fick det bli en bild på min fina gamla ommålade stol. Jag har ju visat den innan här på bloggen men för er som missat det hittar det inlägget HÄR. Jag har även målat en gammal byrå i samma färg som ni hittar bild på HÄR. Det är kul att piffa upp gamla möbler och loppisfynd tycker jag så det kommer det säkert bli mer av här på bloggen :)

3 kommentarer:

 1. Vilken fin lampa en sån skulle passa i mitt tv rum.
  kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättefin!! och stor, på produktbilden ser den lite gul ut, jag tror att de har glödlamporna tända vid fotograferingen för jag upplever den som riktigt vit. Såg att det var rea på den nu, det var det inte när jag köpte den, men jag är nöjd ändå :)

   Radera
 2. Sååå fin lampa men på Ellosbilden är knoppen i mitten svart. Din lampa har en silvrig knopp. Den silvriga knoppen är finare :)

  SvaraRadera