fredag 18 juli 2014

Kassler med persiljesås och apetina

Kassler med persiljesås och apetina. (ca 4 port)
Gott och enkelt!

500 g kassler
3 dl creme fraiche, valfri fetthalt
2 dl vispgrädde
0,5 dl hackad persilja
salt/vitpeppar
2 st tomater
1 st Apetina classic, 150g se bild!

Skär kasslern i skivor och lägg i ugnsfast form.
Vispa ihop creme fraiche och grädde.
Tillsätt hackad persilja och smaka av med salt/peppar
(var lite försiktig med saltet eftersom både kasslern och apetina ger ifrån sig sälta)
Häll såsen över kasslern.

Klyfta tomaterna och strö ut över kasslern.
Toppa med smulad Apetina.

Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 20 min.

Servera med tex. ris och grönsallad
______________________________________________________
Fler recept med kassler hittar du HÄR
_________________________________________________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>

2 kommentarer:

  1. Detta måste provas nästa gång jag har kassler och fetaost hemma.
    Tusen tack för alla bra tips som du delar med dej av.
    Ha nu en trevlig helg med dina nära o kära.
    Kram från Barbro som gillar din blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Barbro, så kul att du gillar och följer min blogg :D Kram!

      Radera