fredag 18 juli 2014

Kassler med persiljesås och apetina

Kassler med persiljesås och apetina. (ca 4 port)
Gott och enkelt!

500 g kassler
3 dl creme fraiche, valfri fetthalt
2 dl vispgrädde
0,5 dl hackad persilja
salt/vitpeppar
2 st tomater
1 st Apetina classic, 150g se bild!

Gör så här

Följ och uppdateras om recepten i sociala medier

Följ gärna Madeleine på Instagram. Gå även med i den aktiva och stora gruppen på Facebook. Där kan ni träffa många vänner som gillar att baka och laga mat. Videos till de olika recepten ser ni på YouTube. Prenumerera på kanalen ♥

2 kommentarer:

  1. Detta måste provas nästa gång jag har kassler och fetaost hemma.
    Tusen tack för alla bra tips som du delar med dej av.
    Ha nu en trevlig helg med dina nära o kära.
    Kram från Barbro som gillar din blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Barbro, så kul att du gillar och följer min blogg :D Kram!

      Radera