fredag 19 september 2014

Tack för era mail

Härliga fredag och brödbak! Det har blivit dags för mig att fylla på frysen med bröd. Idag blir det ett bröd med havregrynsgröt som bas. Denna gången gör jag det smidigt för mig genom att trycka ut degen i en långpanna och sedan skära ut rutor. Väldigt enkelt och medan degen jäser sitter jag och svarar på era mail. Ni är ju flera stycken som har hört av sig till mig via mail, stort tack för det. Jag sitter alldeles generad framför datorn när jag läser allt snällt ni skriver. Några stycken hoppas på att Madame Edith kommer att komma ut som bok, det finns planer på det. Jag håller nu på att undersöka vilka alternativ som finns, tryckt bok eller kanske E-bok. Vilket tema ska boken ha? Hur ska bilderna se ut? Vad kostar det? Hur gör jag? Som sagt det dröjer men planerna finns!
Brödet som jag bakar idag kommer så klart att läggas upp här på bloggen. Som vanligt lägger jag in receptet i ett separat inlägg, det blir bäst för er som vill skriva ut. Då slipper ni en massa onödig text.

2 kommentarer:

 1. Klart att Du ska ge ut en bok, men gör en riktig bok vad Du än gör! Jag, som är fullkomligt urusel i köket och har varit så i hela mitt liv, har provat på litet av varje av dina recept och med riktigt bra resultat också. Och kan jag, så kan alla...kollar in Din blogg varje dag.../Lilla gummann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt!! Tanken är att man inte på något sätt ska behöva vara varken proffs eller superintresserad av matlagning för att kunna ha nytta av mina recept. Äta måste vi ju allihop så matlagning berör vi ju alla mer eller mindre. Som jag nämnt lite tidigare i bloggen så är ju inte min tanke att satsa på snygga uppläggningar och avancerade maträtter med ovanliga ingredienser. Tanken är att det ska vara lättlagat med få ingredienser. Och min målgrupp är vanliga, trevliga människor som dig som kanske tycker att det finns roligare saker i livet än att stå flera timmar i köket.
   Jag gissar att du med vanlig bok menar en tryckt bok :) Jättebra att få veta din åsikt. Stort tack för din kommentar!

   Radera