4 st stora päron
100 g smör
1,5 dl strösocker
2 msk vetemjöl
0,5 dl mjölk
2 dl havregryn
Skala/kärna ur och dela päronen på mitten.
Lägg päronhalvorna i en ugnsfast form.
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, mjöl och mjölk.
Låt koka upp under omrörning.
Drag kastrullen åt sidan och rör ner havregrynen.
Klicka ut havretoscan över päronhalvorna.
Gratinera mitt i ugnen i 220° tills päronen mjuknat, ca 20 min
(tiden varierar efter päronsort, storleken och mognaden på päronen)
(tiden varierar efter päronsort, storleken och mognaden på päronen)
Servera med en klick vispad grädde eller vaniljglass.
Även gott att servera med chokladsås med mintsmak >>
Även gott att servera med chokladsås med mintsmak >>
______________________________________________________
_________________________________________________________________________________
Halloj!
SvaraRaderaSer riktigt gott ut, och har to m 4 mogna päron så det här skall provas redan
imorgon :O) Och vet du? Killarnas favorit är fylld köttfärslimpa :O) Har bakat en del av dina
bröd, maträtter osv. Men så rackans dålig på att lämna kommentar hur gott det är!!! Så ett stort
TACK för alla dina goda recept & ljuvliga bilder till ♥
Njut kvällen Kram Arja
Tack!! Superkul att killarna gillar köttfärslimpan och att du testat lite olika recept :D Jag uppskattar verkligen när jag får en hälsning från er läsare lite då och då, det har tyvärr blivit mindre kommentarer under den sista tiden för många bloggare, tempot har blivit snabbare och det finns ju så mycket och många man följer, kommentera på bloggar hinns inte riktigt med, en gillaknapp hade kanske varit bra istället. Snabbt och enkelt men inte lika kul för oss som bloggar så klart. Jag älskar ju att få långa kommentarer, så stort tack för det :) Kramar tillbaks ♥
Raderaför att skriva ut receptet skrev skrivaren ut 9 papper.jätte-uselt
SvaraRaderaTryckte du på printerknappen till vänster under receptet som du ville skriva ut? Det går att välja bort bilderna för att spara papper och färg vid utskrift
Radera