fredag 26 december 2014

Julens dessert

Det här var desserten som jag skrev om i förra inlägget. Jag gjorde den för allra första gången nu i julhelgen efter ett tips jag fick. Den var helt fantastiskt god men höll ihop fantastiskt dåligt när man skar upp den. Eftersom de krossade pepparkakorna skulle fördelas över hela lager 2 och hela lager 4 så höll inte skivorna ihop när jag skar upp den. Jättetrist men det gick att dölja med kolasås som jag ringlade över varje portion. 
Nästa gång kommer jag inte att fördela de krossade pepparkakorna precis ända ut till kanten utan där får själva parfaiten frysa samman och bilda väggar som håller ihop. Pepparkakssmulorna blir då en liten överraskning som man ser först när man skär upp den.
Receptet ska ni få alldeles snart.
Nu finns receptet HÄR >>

1 kommentar:

  1. Tråkigt när det inte blir som man tänkt sig men den ser väldigt god ut. Kram Suss

    SvaraRadera