Idag gjorde vi fläskfilé i krämig vitlöks och persiljesås. Perfekt rätt till söndagsmiddagen och passar utmärkt till veckans matlådor om man vill göra lite extra eller får mat över. Till fläskfilén gjorde vi crashed potatoes. Det är en supersmidig potatisrätt där man kan förbereda delar av tillagningen dagen innan om man vill. Eller använda kokta potatisrester. Det krävs minimal arbetsinsats och jag lovar att precis alla kan lyckas med denna potatisrätt.
Potatisen kan man krydda med sina favoriter till exempel vitlök, rosmarin, eller andra örter. Lagrad ost eller parmesan. Salt och vitpeppar och smält smör på toppen. Man tar det man gillar. Vill man inte ha en massa olika smaksättningar på potatisen så går det självklart bra med bara salt och vitpeppar också.
Receptet på potatisen och fläskfilén lägger jag upp här på bloggen senast imorgon. Vitkålssalladen på bilden hittar ni HÄR >>
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar