onsdag 5 augusti 2015

Bilder från kvällens cykeltur

Då var det dags för min alldeles egna stund framför datorn med mina bilder igen. Härligt! Ikväll tog jag och Fanny en cykeltur på landsvägarna utanför vårt samhälle. Vi bor inte på landet men vi har naturen och de fina djuren inte så långt ifrån oss och med cykel kan vi snabbt ta oss dit. Varenda kossa sprang fram till stängslet när de såg att vi stannade cyklarna, antagligen var de mest nyfikna men den ena kossan sträckte på sig ordentligt när jag tog fram kameran, hon hade nog varit med förr :)
Några åsikter om upplägget här på bloggen har jag fått in. Jag vill gärna ha fler. Tycker ni att upplägget fungerar bra så ska jag gå igenom receptarkivet ordentligt och kategorisera allt som inte har hunnits med ännu och då stannar jag kvar här. Bloggmallen som jag fick frågan att flytta över till är den som flera av de stora matbloggarna använder sig av. Där ligger recepten som jag nämnde tidigare i löpande ordning, man måste alltså söka i sökrutan efter receptet man letar efter eller scrolla igenom den aktuella kategorin. Det är det som har gjort mig tveksam. Men som sagt det kanske är något bra med det som inte jag tänkt på, det kanske inte alls upplevs som krångligt?

4 kommentarer:

 1. Jag uppskattar när det är enkelt att hitta såsom med ettiketter/kategorier och liknande :) Trivs med din blogg som den är. Ni måste ha cyklat en ganska lång runda om det är den kyrkan jag tror det är i bakgrunden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra :) Japp, det blev en rejäl runda :D Du har säkert rätt vad det gäller kyrkan, jag velar lite fram och tillbaka på om jag ska avslöja var jag bor, säkert ingen fara att göra det men jag har fått en del skumma mail som gör mig tveksam. T........ kyrka är det :) KRAM

   Radera
 2. Hej! Tycker din blogg är härlig som den är. Lax med krämig citronsås har blivit en ofta återkommande rätt här hemma. Tack och ha en fin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kul att höra :D Stort tack för din kommentar. KRAM

   Radera