måndag 7 mars 2016

Kladdiga hallonrutor med vit choklad

Hallonrutor med vit choklad som är alldeles perfekt kladdiga och goda
 Gräddas i fyrkantig form och delas i valfria stora rutor - Mycket lättbakat :D

Recept
200 g vit choklad
200 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 ägg
3 dl frusna hallon

Gör så här:
Bryt chokladen i bitar.
Smält ihop choklad och smör på låg värme i kastrull.
RÖR hela tiden när du smälter chokladen/smöret

Drag kastrullen åt sidan. Rör ner socker, mjöl, ägg
Vänd ner de frusna hallonen

Grädda i en pappersklädd smord form, ca 30x20 cm
Mitt i ugnen i 175° i 30 min
Tips! Smörj även lite i formen så fäster pappret bättre

Låt svalna i kylen i 3-4 timmar eller längre.
Skär i rutor. Servera med vispad grädde
______________________________________
______________________________________________

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar