onsdag 1 januari 2014

Välkommen 2014

Då har det nya året dragit igång, det känns riktigt skönt tycker jag. 2013 var ett år fyllt av både med och motgångar, vi åkte iväg på två härliga semesterresor till Gran Canaria. En resa i Mars och en i resa i December, då är det lagom varmt att åka dit med barnen tycker jag. Temperaturer över 30° som det brukar vara där under sommarmånaderna är inget som vi trivs speciellt bra med så på sommaren stannar vi helst i Sverige. Den svenska sommaren med allt vad det innebär är fantastisk tycker jag. Det är då vi brukar passa på att fixa med huset och trädgården i en så där lagom inte-så-jätte-brottom-takt. Lugnt, skönt och fridfullt. Men på vintern kommer suget efter ljuset och då är det perfekt att åka iväg en vecka och tanka lite ny energi. Vill du ha några tips från Gran Canaria på utflykter eller shopping så hör gärna av dig till mig, jag har besökt ön flera gånger.
Motgångarna som året innebar gäller någon som står mig mycket nära, någon som fick det ena efter det andra tråkiga beskedet och starkt nog klarade att ta sig igenom en stor och riskfylld operation. Operationen gick bra men året 2013 har på olika sätt satt sina spår hårt som aldrig går att få bort. Ibland är livet orättvist! 

Vad det gäller bloggen, så kommer jag att blogga vidare. Fortfarande bloggar jag på hobbynivå, vilket innebär att inläggen kommer lite då och då. Månaderna som jag har närmast framför mig kommer jag att ägna så mycket jag kan åt barnen och särskilt tillsammans med lillkillen i familjen. Föräldraledigheten börjar att gå mot sitt slut och Ludwig står på kö till förskolan.
Sorgligt, vemodigt, roligt, spännande, ja allt och alla känslor på en och samma gång. Spännande för det är då min dröm ska bli verklighet. Jag ska starta eget företag och bloggen kommer att bli så mycket roligare för er att följa då :) 
Så välkommen 2014, det här kommer att bli ett riktigt bra år, det är jag säker på!

7 kommentarer:

 1. Halloj!
  Önskar dig en god fortsättning på det nya året och all
  lycka med ditt företag. Jag kikar in och njuter av alla dina
  fina bakbilder :O) Du är duktig du ♥
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera
 2. Önskar ~ God fortsättning ~ på 2014 ...
  /Kram <3

  SvaraRadera
 3. Fin fortsättning till dig :) Ska bli spännande att se och följa dig och vad du skall hitta på...Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Ser fram emot att följa ditt 2014! Så spännande att starts eget! Jag är också sugen på att göra mer med min blogg så jag kommer suga åt mig av alla tips och all inspiration du sprider:)
  Men först ska du som sagt njuta av de sista månaderna av din föräldraledighet!

  Ha en bra start på året!

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Då har Du ett spännande år framför dig... ska bli kul att se vad Du hittar på.
  Jag önskar Dig en riktigt God och Fin fortsättning på det nya året!!

  kram lisa

  SvaraRadera
 6. Oj, oj! Ännu roligare! Är det möjligt? Ska bli kul att följa dig. Lycka till! Kram från Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack snälla :D Någon gång i april/maj kommer jag att öka antalet inlägg här på bloggen :)

   Radera