fredag 24 april 2015

Glassås med kick

Glassås med kick har ni testat att göra det? Det är så gott. En riktigt god och småseg lakritskolasås som kommer att passa perfekt till min citronglasstårta som vi ska smaka på i eftermiddag :) Jag kunde inte hålla mig utan jag har varit i frysen och tjuvskrapat lite med en sked på glasstårtan. Den blev helt perfekt! Precis som jag ville ha den. Gillar ni min citronkladdkaka >> så tror jag att ni även kommer att tycka om den här citronglasstårtan. Det håller jag i alla fall tummarna för.
Jag återkommer under helgen med både recept på lakritsglassås och glasstårta med citronsmak. Som vanligt i ett inlägg utan onödig text. Perfekt för er som vill printa ut. 
Jag vill även säga stort tack till alla er som lagt in länk till mig på era bloggar och hemsidor. Det som står i högerspalten just nu gäller ju förstås inte de flesta av er, men några stycken. Det ligger så mycket arbete bakom hela innehållet här på bloggen så att se mina recept rakt avkopierade på olika sidor känns som ett slag i ansiktet. Det är helt okej att ni använder recepten men SNÄLLA länka då tillbaka till mig. Länka till http://madame-edith.blogspot.se
Stort tack och vi ses snart igen.

2 kommentarer:

  1. Gjorde kyckling nuggets receptet du har här på bloggen. En god fredagsmiddag blev det ikväll. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det blev jag med sugen på nu! Måste planeras in under nästa vecka, kul att du gillade dem :D

      Radera