lördag 17 oktober 2015

Stort tack för fin respons

Jag måste bara säga tack så jättemycket!!! för alla fina kommentarer som ni lämnar till mig i sociala medier. Jag skäms lite för det som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan (ni som läst det vet vad jag menar, ni som inte har läst det, det var bara en massa onödigt svammel som ploppade ur mig) Att jag skrev det där inlägget berodde på några enstaka händelser som jag råkat ut för. Alltså gäller inlägget långt ifrån, verkligen långt ifrån alla mina läsare. 
Denna helgen ägnar jag mig åt att plocka ut lite recept ur receptarkivet som jag känner behöver en uppdatering. En del recept har bilder som får mig att sitta med kisande ögon för att jag ska slippa se hur de ser ut. Skämsbilder helt enkelt. 
Det är ju så med bloggandet att man ändrar sättet att fota allt eftersom, lika så med texten, den är nog inte heller riktigt likadan idag som den var när jag började blogga. I början fick jag liksom ta i allt vad jag kunde för att få ut någon text överhuvudtaget. Det är lättare idag. Även om texten är långt ifrån perfekt.
För att förbättra bilderna till recepten så kommer jag att laga och baka om rätterna och bakverken i de inläggen som det gäller. Därför kan det lite då och då i flödet dyka upp gamla inlägg men då med en ny bild. 

5 kommentarer:

 1. Jag har 24 bloggar bland mina favoriter och jag kan sanningsenligt säga att du är bland topp 3, var inte så hård mot dig själv. Trevlig helg, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh tack snälla Ewa ♥ Ja, det kanske är så att jag är lite hård mot mig själv. Jag har inte tänkt riktigt så eller jo det kanske jag har... usch vad jag velar. Det är verkligen så olika vad jag är hård mot mig själv med och vad jag faktiskt är för slapp mot mig själv med. Just här i bloggen har det blivit lite strävan efter perfektion men privat är jag faktiskt en riktig slarver.
   Jag är i alla fall jätteglad att du vill följa mig och min blogg och att du tar dig tid att lämna små kommentarer till mig. Det uppskattar jag väldigt mycket ska du veta :) KRAM

   Radera
 2. Hej!
  jag måste erkänna att jag blev lite nyfiken på vad det var för inlägg du menade, så jag letade upp det (i alla fall det jag tror du pratade om) och läste. Jag vill bara säga att jag (även om jag inte varit med om samma sak själv), förstår precis vad du menar och jag tycker det var bra skrivet!
  För övrigt gillar jag verkligen din blogg, här kan man ju hitta precis allt man behöver! Du gör ett jättebra jobb och underlättar min vardag när jag ska göra vår veckomatsedel här hemma :)
  Jag har en fråga till dig. På dina bilder från ert hus ser jag att ni har ett rutigt golv. Vi håller precis på att göra om i köket och jag funderar på just rutigt golv. Vad är det för typ av golv ni har?

  kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det var verkligen snällt skrivet. Jag har ingen i min närmsta omgivning som bloggar så ibland kan jag känna mig lite knäpp faktiskt som har dessa funderingar, skönt att läsa att jag inte är ensam. Tack ♥

   Golvet är från Pergo, det är flera år sedan som vi köpte det men TYVÄRR har det utgått, detta har jag fått höra från flera andra bloggare som frågat mig samma sak. Jag såg att House of Philia hade lagt in ett rutigt köksgolv ganska nyss, kanske har hon något bra tips. Hoppas att du hittar något du gillar och lycka till med köksrenoveringen. Kram!

   Radera