Krispiga goda chokladbitar - Som julgodis eller påskgodis
Låt stå i rumstemperatur innan de äts så kolan mjuknar
Recept
15 st dumlekolor, ca 120 g
Låt stå i rumstemperatur innan de äts så kolan mjuknar
Recept
15 st dumlekolor, ca 120 g
2 st mars, 2x51 g
50 g smör
6 dl ricekrispies
ca 300 g mjölkchoklad
Gör så här:
Dela dumle och mars i bitar
Smält på låg värme ihop bitarna + smör i en kastrull
Drag kastrullen åt sidan. Rör ner ricekrispies
Tryck ut blandningen i klädd liten form, tex brödform
Klä med tex. bakpapper eller plastfolie
Ställ i kylen i minst 1 timme.
Låt stå i rumstemperatur lite. Dela i valfria bitar
Bryt choklad i bitar. Smält över vattenbad
Doppa varje bit i choklad med tex. en gaffel
Låt stelna på bakplåtspapper
_________________________________________________
________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
Nedan hittar du fler tips på enkelt julgodis - Länk under bilderna!
Vit chokladtryffel med lakritskross - RECEPT >>
Pollyfudge - RECEPT >>
Mjölkchokladtryffel (3 ingredienser) - RECEPT >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Nedan hittar du fler tips på enkelt julgodis - Länk under bilderna!
Vit chokladtryffel med lakritskross - RECEPT >>
Pollyfudge - RECEPT >>
Mjölkchokladtryffel (3 ingredienser) - RECEPT >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar