Ett riktigt enkelt julgodis - Trillingnöt
Tips! För mer choklad på trillingnöt - Doppa en gång till i choklad efter de stelnat.
Tips! För mer choklad på trillingnöt - Doppa en gång till i choklad efter de stelnat.
Recept
150 g hasselnötskärnor
200 g mjölkchoklad
Gör så här:
Häll ut hasselnötskärnorna på en ugnsplåt
Rosta mitt i ugnen i 225° i 10 min.
Gnugga bort skalet med tex. en kökshandduk
Bryt chokladen i bitar. Smält över vattenbad
Blanda ner nötterna i chokladen
Fånga upp dem tre och tre med en gaffel
Låt stelna på bakplåtspapper
Värm ännu en gång upp chokladen (som blev över)
Ringla över nötterna med en gaffel. Låt stelna.
(För att framhäva den ringlade chokladen - Tillsätta ett par rutor mörk choklad)
_________________________________________________
________________________________
Alla mina söta recept hittar du HÄR >>
Nedan hittar du fler tips på enkelt julgodis - Länk under bilderna
1. Wienernougat - RECEPT >>
2. Chokladfudge - RECEPT >>
3. Tomteskumfudge - RECEPT >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebcebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Nedan hittar du fler tips på enkelt julgodis - Länk under bilderna
2. Chokladfudge - RECEPT >>
3. Tomteskumfudge - RECEPT >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebcebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar