lördag 28 januari 2017

Vinterbilder

Hej allihop! Hoppas att ni har en bra helg och att ni kanske bakar något från bloggen eller passar på att testa någon maträtt. Det skulle vara kul tycker jag, flera av er berättade att ni var sugna på att testa att baka brödet som jag tipsade om igår. Jag får ofta kommentarer och hälsningar i sociala medier och det tackar jag så mycket för, det är alltid roligt. Och ibland får jag bilder på olika recept som ni läsare har testat, det blir jag otroligt glad för. Det är så kul att få se. 
Vi har mycket frost hos oss nu, det är ju väldigt vackert men nu toklängtar jag efter sol och vår. Att kunna sitta ute på trappan med en kopp kaffe utan att behöva frysa näsan av sig. Det längtar jag efter. Bilderna är tagna i Hembygdsparken bredvid vårt hus. Det är Tilde som fotat de vackra vinterbilderna
Istappar på husen och frost på gräset på taket. Tänk att ha ett sådant tak, så levande och charmigt. Jag gissar att fotspåren på bilden är från mina barn. Våran katt Nisse var med i Hembygdsparken när Tilde fotade. 
Här sitter Nisse och kikar. Katterna är inte stormförtjusta över att vara ute nu när det är kallt, de är ute en liten stund sedan krafsar de på ytterdörren och vill in igen. På fönsterbrädan över ett varmt element, det är favoritplatsen just nu för båda våra katter.
Nu ska jag fortsätta lite här i bloggen med att skriva in ett recept på fläskfilé som jag ska laga imorgon, så nu säger jag hej då på ett tag och så ses vi imorgon igen.

3 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder är ju som vykort-din dotter kunde göra en jättefin almenacka av detta.För alla årstider har ju sin charm.
    Kram Barbro

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka vackra foton! Jag bor i Danmark och här har vi ingen snö alls. Jag hoppas att vi hinner med det, innan våren på riktigt tar fart. Jag älskar att följa med er där hemma i Sverige och på så sätt få lite riktig vinter!

    SvaraRadera