torsdag 22 augusti 2013

Förbereder dagens inlägg

Helgen är på intågande och därför tänkte jag lägga upp ett riktigt gott recept som passar alldeles utmärkt när man vill unna sig lite lyx. Det jag pratar om är en helt gudomligt god räkpaj, den är så lätt att göra och smakar som att en riktig mästare i köket har gjort den. 
Och det är det ju med...  ;)
Bäst blir den självklart med handskalade räkor men färdigskalade upptinade frysta räkor funkar också.

Denna lilla karamell kommer jag att suga på under dagen medan jag går igenom min mail. Inte klokt vad många fina hälsningar jag får från er läsare, stort tack för det!

Så bild och recept på räkpajen hittar du på bloggen lite senare idag.
Hoppas att vi ses då!

1 kommentar:

  1. Räkpaj är något jag alltid gör på nyårsafton! Är alltid lika gott! Schwartsvaldtårta hör också nyårsafton till! Nej nu är det ju fortfarande sommar och räkpaj kan man göra när som helst. Ska bli spännande att se hur du gör din! Kram/Finas mammis

    SvaraRadera