torsdag 15 augusti 2013

Fyra mjuka kakor till helgens kafferep


                                Chokladcupcakes, klicka här.                                  Dumlemuffins, klicka här.


                                 Bananmuffins, klicka här.                                        Fyriskaka, klicka här.

Har du som jag tänkt att bjuda på ett litet kafferep till helgen? Då kan jag tipsa om fyra goda och lättbakade kakor. I mitt tycke är Dumlemuffins den allra godaste men vill man göra det lite enklare för sig passar Bananmuffins utomordentligt bra. 
Lättare kaka att baka får man leta efter. Man blandar i stort sett bara ihop alla ingredienserna med elvispen och sedan gräddar man dem en kvart i ugnen. Lätt som en plätt och visst är det bra att kunna ta vara på de där prickiga bananerna som annars bara ligger och lockar till sig små otäcka flugor... usch!

För att komma till recepten klickar ni på den ljusgrå texten under bilden.

3 kommentarer:

 1. Tack för dina härliga recept,nu har jag provat både frallor av rågmjöl och päronkakan:) Och jag har lyckats!!! jättegott säger jag som inte är nån mästare i köket:)Ha de gott...kramiz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh vad roligt!! Min tanke är att skriva recepten så enkla som möjligt utan en massa krånglig text. Jag tycker själv att det kan vara knepigt när det är långa meningar bara för att förklara en enkel liten sak som egentligen skulle kunna förklaras med bara några få ord.

   Och som jag nämnt tidigare så vill jag att alla ska klara av att baka mina recept oavsett tidigare erfarenhet. Recepten som jag lägger upp här på bloggen är till för mina läsare och inte ett sätt för mig att visa mig duktig på. Vill man hitta recept som tar flera timmar att arbeta med så hittar man inte dem hos mig. Nä, smidigt, lätt och framförallt gott det är min melodi det :)

   Trevlig helg!

   Radera