söndag 9 mars 2014

Köttfärslimpa till middag

Lika fint väder idag med, härligt! Dagens middag hemma hos oss bestod av en inbakad köttfärslimpa, smidigt och det blev verkligen hur gott som helst. Detta var återigen en rätt som sköter sig själv i ugnen. Jag älskar verkligen när man på ett lätt sätt kan få god mat på bordet utan att behöva spendera timmar i köket. Medan köttfärslimpan var i ugnen och potatisen kokade i grytan på spisen så satt jag ute mot husväggen och solade näsan. Så skönt! Vissa dagar känns livet lite extra gott att leva :) Recept och bild på köttfärslimpan kommer i nästa blogginlägg, vi ses då!

7 kommentarer:

 1. Det var faktiskt längesedan jag gjorde köttfärslimpa, gott är det i alla fall.

  Jag undrar hur du har gått tillväga för att få så många besökare till din blogg? Har det bara ökat av sig själv eller har du fått jobba för det? Jätteroligt att du nu får lite lön för mödan också.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med god mat som sköter sig själv, så man kan ägna sig åt roligare saker.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande fråga som jag fick tänka till lite på innan jag svarade :) När jag började blogga för drygt tre år sedan hade jag inga besökare knappt i början och det känns ju inte så kul. Ungefär som att bjuda in till fest och ingen kommer, då började jag att kika runt på olika bloggar och fick ett litet kontaktnät där vi kommenterade och besökte varandra ofta. Bloggen var då bara en hobby och handlade om inredning.
  Plötsligt fick jag en större blogg (på vår udde) som länkade till mig i ett inlägg och då ökade trafiken, jag var även med några gånger i tidningar där min bloggadress syntes. Skriver jag tex i något i något forum så använder jag för det mesta Madame Edith som signatur. Det är liksom det som jag heter på nätet. Jag länkar väldigt sällan från min privata facebooksida till Madame Ediths facebooksida. Visst skulle det driva mer trafik om jag även länkade därifrån till mina inlägg men de vänner som vill följa mig har gått med i min facebookgrupp och därmed valt att följa min blogg där, det känns mycket bättre än att försöka locka in folk på bloggen.
  Och när jag ändå är inne på facebooksidan så nämner jag den här på bloggen emellanåt och brukar då få lite fler följare, att få läsare att gilla mig på facebook genom tävlingar är heller inget som jag håller på med. Jag vill bara ha följare som följer mig för att de gillar min blogg, inte för att de vill vinna något.
  Vad det gäller att driva trafik kan jag tipsa om att hålla koll på bloggstatistiken, hur många läsare fick ett visst inlägg, gav det mycket trafik så satsa på ett liknande inlägg igen. Vilken tid har jag mest läsare, se till att hinna lägga ut inlägget innan den tiden. Tänk efter vilken målgruppen är, vad vill de läsa om, vad gillar dem osv.
  Det blev långt svar det här men lite så har jag nog jobbat mig fram med bloggen.
  Tack för en intressant fråga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hann visst få en kommentar medan jag skrev detta svaret. Svaret gäller frågan som jag fick av "bara anna"

   Radera
 4. men det låter gott måste prova .tack duktiga du för härliga recept

  SvaraRadera