lördag 8 mars 2014

Samarbete med Tailsweep

Som säkert flera av er har märkt har Madame Edith börjat att innehålla reklam. Annonserna kommer att dyka upp lite då och då eftersom jag valt att bara visa annonser som passar min målgrupp. För ett tag sedan kände jag att det var dags för mig att antingen satsa på bloggen eller att lägga ner den. Tid är svårt för mig att hitta så ska jag vara helt ärlig så lutade det starkt mot att bloggen skulle läggas ned. Jag gillar inte att göra saker halvdant och jag var helt enkelt inte tillräckligt nöjd med det som jag på den knappa tiden lyckades åstadkomma med bloggen. Jag älskar att blogga, jag älskar att skapa och forma innehållet här på bloggen efter mina tankar och idéer. Men jag kan ju inte leva utan pengar. Ska jag kunna forma bloggen på det sättet som jag vill så krävs det otroligt mycket tid och planering för att kunna nå mitt mål. Alla ni som själva bloggar vet ju exakt hur mycket arbete det ligger bakom en blogg, väldigt, väldigt mycket!
Jag har fem barn, ett väldigt stort hus och mycket annat som ska gå runt här hemma. Att jag skulle lägga ner så mycket tid som jag vill på bloggen utan att ha några annonser skulle för mig betyda att jag i princip arbetar utan lön och det skulle inte kännas rätt varken mot mig, min man eller mina barn.

Nu har jag fått den stora äran att bli partner med Sveriges största och ledande mediakanal, Tailsweep. Och jag är så stolt över detta, det är verkligen inte en självklarhet att få inleda ett samarbete med dem så jag känner det som en bekräftelse på att jag gör ett bra arbete med bloggen. Detta samarbetet betyder nu att jag har möjlighet att kunna leva min dröm och satsa på bloggen. Jag kan göra fler inlägg och jag kan uppdatera mycket oftare, målet är minst ett inlägg om dagen.
Jag vet att många tycker att det är jättejobbigt med all reklam som man ser överallt men jag hoppas att ni läsare ändå kan se det positiva i detta då jag kommer att göra allt för att skapa en mer intressant blogg. Jag tar gärna emot åsikter från er, både ris och ros, för vad ni läsare tycker är mycket viktigt för mig.

7 kommentarer:

 1. Gratulerar! Faktiskt. Och att det är reklam stör då inte mig, man kan ju välja om man vill titta på den eller inte. Jag är bra på att sila bort reklam om jag vill, men samtidigt tycker jag det liksom hör till vår tid med reklam. Man får ju upplysning om en massa saker man kanske inte visste.
  Roligt för dig också! Go for it!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Jag är verkligen jätteglad för det här samarbetet, självklart kan jag inte i dagsläget försörja mig fullt ut på det men motivationen att satsa på bloggen är i och med detta på topp, så härligt med en liten nystart efter 3 års bloggande.

   Kram!

   Radera
 2. GRATTIS säger jag! Förstår dig helt och fullt. Bra att du berättar så det inte bara smygs in reklam. Jag fortsätter hänga här för dina recept är toppen och du verkar vara en sån där ärlig människa som man inte kan låta bli att tycka om. You go girl!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!!! Jag blir verkligen jätteglad när du beskriver mig som ärlig, jag skulle ALDRIG smyga in reklam mot betalning här på bloggen utan att det tydligt framgår att det är just reklam. Att det är rätt sorts reklam är också viktigt för mig, reklam för pokersidor och kreditbolag tex hör inte hemma här då får det istället bli reklamfritt tills jag inväntar en annons som är passar min målgrupp. Tack för din kommentar och att du gillar mina recept :D

   Kram!

   Radera
 3. Jag säger samma sak.. Grattis till dej.o jag älskar dina recept..o bloggen din är så fin..så om du har reklam och man inte vill kolla så då får man väl hoppa över det.. men jag kan nog se reklam..man får ju ideer av det också.Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Annonserna är då inget som stör.

  Kul att du kör på!

  Grattis till fina besöksresultat!

  Magnus

  SvaraRadera