torsdag 6 mars 2014

Tips på pizzafyllningar

Hej på er allihop, just nu sitter jag och klurar på lite olika pizzafyllningar som jag tänkte använda till fredagsmyset imorgon :) För imorgon blir det pizzakväll. Tänk att det redan är fredag imorgon igen, helt galet vad fort veckorna går. Men visst är det skönt nu när våren närmar sig. Jag längtar verkligen efter massor av sol!! Så det håller jag tummarna för i helgen. Nu tänkte jag i alla fall höra med er läsare vad ni har för favoritfyllningar på era pizzor? 
Jag känner att jag skulle behöva lite inspiration. Degen kör jag samma som jag brukar men det skulle vara skoj att testa någon ny fyllning, jag tar gärna emot tips :)

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Gott med hemmagjord pizza tycker vi här hemma. Vi har tre favoriter som vi varierar mellan (ordningen är den som skrivs också, alltid osten i botten för att slippa ogräddad pizzafyllning samt täcket)

    * Tomatsås, riven ost, finhackad skinka, majs, fetaost smulad, hackad basilika, delade små coctailtomater, lite riven ost på toppen.

    * Tomatsås, riven ost, tonfisk i vatten, inlagda paprikastrimlor, skivad purjolök fint, keso som duttas på.

    * Tomtsås, riven ost, tunt lager eller klicka ut köttfärssås (den färdiga på burk är toppen i både smak och konsistens tycker vi när latmasken är på besök), hackad basilika alt skivad jalapeno, tomater, lite riven ost på toppen.

    Keso är så gott och mkt mer fettsnålt på pizza.

    Kram Teres

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!!! Åh, jag vill ju testa alltihop, får käka pizza hela helgen :) Jättesnällt med alla tips! KRAM ♥

      Radera
  3. En favorit hos barnen hemma i Hult är Tacopizza. Vi brukar steka sojafärs, blanda i passerade tomater och tacokrydda och lägga på pizzan. Till sist på med majs och toppat med ost. Enkelt och gott :) Liza

    SvaraRadera
  4. Vad sugen jag blev på pizza :) När vi äter spagetti bolognese så brukar jag göra lite extra köttfärssås som jag fryser och sparar till vi skall göra pizza.

    Önskar dig en trevlig helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ju smart! Vi gör köttfärspizza alldeles för sällan här hemma, men det är ju så himla gott :)

      Trevlig helg till dig med!

      Radera