Hemgjorda fiskpinnar - Enkelt och gott (Recept på potatismos finns HÄR >>)
Perfekt fyrkantig form blir det inte när man gör egna. Det ser hemlagat och gott ut
Recept
400 g torskfilé, färsk eller tinad
1 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 ägg
2 dl ströbröd
Gör så här:
Skär torskfilén i avlånga bitar
(Ungefär i storleken som butiksköpta finskpinnar)
Rulla runt fisken i mjöl blandat med salt
Vispa med en gaffel upp äggen. Häll ströbröd på ett fat.
Doppa filébitarna i ägg. Rulla sedan i ströbröd
Stek fiskpinnarna i smör
Stek gyllenbrunt ca 2 min/sida strax under medelvärme
Dela största fiskpinnen i mitten för att se att de är klara
________________________________________________
_______________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
För fler enkla recept - Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar