Oj verkar smarrigt. Så himla bra att du lägger upp bild så man vet vad det är frågan om när det är någon ny ingrediens, jag har i alla fall inte sett denna påse tidigare.
Vad snäll du är! Den här kladdkakan kan man knappt misslyckas med eftersom det är så låg ugnstemperatur, allra godast blir den kylskåpskall. Lycka till om du provar att baka den.
Oj verkar smarrigt. Så himla bra att du lägger upp bild så man vet vad det är frågan om när det är någon ny ingrediens, jag har i alla fall inte sett denna påse tidigare.
SvaraRaderaVad kul att du tycker det. Det är precis min tanke, att man ska kunna kika på bilden för att lättare hitta den i affären. :D
RaderaJag har aldrig tordas baka kladdkaka men jag blev sugen nu att försöka för du förklarar så bra hur man skall göra
SvaraRaderaVad snäll du är! Den här kladdkakan kan man knappt misslyckas med eftersom det är så låg ugnstemperatur, allra godast blir den kylskåpskall. Lycka till om du provar att baka den.
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaGår det bra att halvera socker mängden utan att misslyckas?
SvaraRaderaÅh, jag har inte testat så tyvärr kan jag inte ge dig ett bra svar på det.
Radera